Drukwerk Drukken

Beste Drukkerijen van Nederland

Stickers bedrukken: de ultieme gids

Stickers bedrukken

De wereld van stickers bedrukken

Stickers zijn overal. Ze zijn op de voorkant van je laptop, op de achterkant van je telefoon, op je waterfles, op je auto, eigenlijk overal waar je kijkt, zie je wel een sticker. Maar waar komen die stickers vandaan? En hoe worden ze gemaakt? In deze blog nemen we je mee in de wereld van stickers bedrukken.

Stickers bedrukken voor jouw bedrijf

Stickers zijn een geweldige manier om jouw bedrijfsnaam en logo te verspreiden. Of je nu stickers wilt gebruiken voor een promotiecampagne of als relatiegeschenk, er zijn talloze manieren om stickers te gebruiken voor jouw bedrijf. Bij Drukwerk-drukken.nl kun je eenvoudig online jouw eigen stickers ontwerpen en bestellen.

Verschillende soorten stickers

Er zijn talloze soorten stickers waaruit je kunt kiezen, afhankelijk van jouw doel en gebruiksomgeving. Hieronder hebben we een aantal populaire opties voor je op een rijtje gezet:

 • Vinyl stickers: deze stickers zijn gemaakt van stevig vinylmateriaal en zijn water- en weerbestendig. Perfect voor gebruik op voertuigen of buitenreclame.
 • Papieren stickers: deze stickers zijn gemaakt van papier en zijn geschikt voor binnengebruik, zoals op verpakkingen of brochures.
 • Transparante stickers: deze stickers zijn gemaakt van transparant vinyl en zijn perfect voor gebruik op raam of spiegels.

Bedrukte stickers ontwerpen

Bij Drukwerk-drukken.nl kun je eenvoudig jouw eigen bedrukte stickers ontwerpen. Upload jouw eigen logo of afbeelding, kies een kleur en formaat en voeg eventueel tekst toe. Onze online ontwerptool maakt het eenvoudig om jouw unieke en creatieve manieren om stickers te gebruiken

Stickers zijn niet alleen handig voor reclame-uitingen, maar kunnen ook een unieke toevoeging zijn aan jouw huisstijl of producten. Hier zijn enkele creatieve manieren om stickers te gebruiken:

 • Product labeling: voeg unieke stickers toe aan jouw producten voor een professionele en opvallende uitstraling.
 • Raamdecoratie: gebruik transparante stickers om jouw raam of spiegel te versieren.
 • Wanddecoratie: voeg grote vinyl stickers toe aan jouw muur voor een opvallend accent.
 • Promotie: gebruik stickers als giveaways tijdens evenementen of om jouw klanten te bedanken voor hun aankopen.

Materiaalkeuze

Er zijn verschillende materialen waaruit stickers gemaakt kunnen worden, elk met hun eigen unieke eigenschappen. Hier zijn enkele populaire keuzes:

  • Vinyl stickers: deze stickers zijn water- en weerbestendig, waardoor ze geschikt zijn voor buitengebruik.
  • Papieren stickers: deze stickers zijn geschikt voor binnengebruik en hebben een zachte en natuurlijke uitstraling.
Cart
Your cart is currently empty.
Shopping cart close