Drukwerk Drukken

Beste Drukkerijen van Nederland

Hoe maakt u uw drukwerk onderscheidend: gebruik van texturen en materialen

drukwerk onderscheidend

Hoe maakt u uw drukwerk onderscheidend: gebruik van texturen en materialen

Gebruik van textuur

Textuur kan uw drukwerk onderscheidend maken en het een meer aangename uitstraling geven. Overweeg het gebruik van textuur in uw drukwerk, zoals een ruwe of gehamerde afwerking, om een unieke uitstraling te creëren.

Maak gebruik van unieke materialen

Unieke materialen kunnen uw drukwerk onderscheidend maken en een hogere waardering geven. Denk aan het gebruik van luxe materialen zoals leer of hout in uw drukwerk.

Gebruik van afwisselende materialen

Afwisseling van materialen kan uw drukwerk onderscheidend maken en interessant maken voor de klant. Overweeg het gebruik van verschillende materialen in een drukwerk, zoals papier en stof, om een unieke uitstraling te creëren.

Maak gebruik van verschillende afwerkingen

Verschillende afwerkingen kunnen uw drukwerk onderscheidend maken en een professionele uitstraling geven. Denk aan afwerkingen zoals glans- of matlaminaat, spot-UV of foliedruk. Experimenteer met verschillende afwerkingen om te zien welke het beste bij uw drukwerk past.

Laat uw drukwerk opvallen door gebruik te maken van texturen en unieke materialen

Copyright: Drukwerk Drukken
“`
Houd er rekening mee dat de inhoud van deze blog is geschreven als voorbeeld en is bedoeld als inspiratie voor uw eigen drukwerk projecten.

Cart
Your cart is currently empty.
Shopping cart close