Actie ondernemen24 Scoor nu 25% korting op alle bedrijfsartikelen
Kenteken maken jeroen vooraanzicht
Kenteken maken maxime
Kenteken maken detail

Kenteken maken

  • Voor binnen & buiten
  • Haarscherp bedrukt
  • Drie verschillende ontwerpen
  • Snel geleverd
Vanaf € 28,74
Ontwerpen
Kies een ontwerp

Voer tekst in

Voeg toe

Kenteken maken

Altijd al je eigen kenteken willen maken met je naam of een andere leuke tekst? Dat kan nu makkelijk bij Studentendrukwerk. Dit is namelijk een superleuk wanddecoratie doordat het origineel en uniek is! Je kunt heel makkelijk een kenteken maken en ophangen binnen of buiten. De kentekens hebben wij in drie verschillende ontwerpen:

  • Nederland
  • Frankrijk
  • België
  • Duitsland
  • California 

Elk kenteken kun je zelf afmaken door er een leuke naam, tekst of cijfers in te zetten!

Hoe maak je een eigen kenteken?

Om het makkelijker te maken voor jou hebben wij hieronder een stappenplan gemaakt zodat jij snel een kenteken kan maken!

1.    Scrol naar boven voor de editor
2.    Kies uit de drie ontwerpen
3.    Voer je eigen tekst in
4.    Druk op ‘voeg toe’

Kenteken met eigen naam

Je kent het wel je bent in een souvenirwinkel en je ziet allemaal leuke kenteken borden liggen met namen, maar de naam die je zoekt staat er niet tussen. Geen probleem meer! Bij Studentendrukwerk kun je namelijk makkelijk je eigen naam op een kenteken zetten! Dit zorgt ervoor dat een kenteken maken super gepersonaliseerd is en daarom gelijk ook een stuk leuker.

Een kenteken als cadeau geven

Doordat je zelf een kenteken kan maken en daar een leuke naam op kan zetten is dit ideaal om als cadeau te geven aan een vriend, collega of familielid. Zoek je naar nog meer variatie? Kijk dan bij straatnaambord maken. Ook een zeer unieke wanddecoratie wat superleuk is als cadeau!

Hoelang duurt het maken van een kenteken?

Ben je klaar met je bestelling? Dan gaan wij gelijk beginnen met het productieproces. Doordat wij een eigen drukkerij hebben is het voor ons heel makkelijk om het hele productieproces te overzien. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat in 99% van de gevallen er geen productiefouten zijn. Heb je haast? Kies dan voor onze *spoedoptie. Door voor onze spoedoptie te kiezen zorgen wij ervoor dat de productieprocedure met één productie dag wordt verkort. Wil je graag weten wanneer je kenteken aankomt? Kijk dan bij onze actuele levertijden.

*Spoedoptie heeft geen invloed op de bezorgtijden.

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk