Actie ondernemen24 Scoor nu 25% korting op alle bedrijfsartikelen
Huisnummerbord met ontwerp
Huisnummerbord met creatie
Huisnummerbord ontwerpen

Huisnummerbord met naam

  • Dibond of plexiglas
  • Inclusief ophangsysteem
  • Diverse ontwerpmogelijkheden
  • 20x18 cm
Vanaf € 26,18
Ontwerpen

Dibond

Plexiglas (+ € 6,-)

Kies een ontwerp
Voeg een afbeelding toe

Voer een adres in

Voer tekst in

Voeg toe

Simpel en snel je huisnaambord met naam bestellen!

Gaat je beste vriend of vriendin binnenkort verhuizen en ben je nog op zoek naar een gepast cadeau? Een presentje dat je niet zo vaak tegenkomt zijn huisnaamborden met naam of foto. In plaats van een standaard plant of een fles wijn, heb je nu iets wat je geliefde echt orgineel gaat vinden. Het ontwerpen van je huisnaambord met naam doe je simpel en gemakkelijk met ons online programma. Volg de onderstaande stappen om je product te bestellen: 

1.    Kies je materiaal, dibond of plexiglas
2.    Ontwerp je huisnaambord
3.    Upload je product naar de winkelwagen
4.    Rond het bestelproces af!

Nadat je je creatie in elkaar hebt gezet, gaan wij direct aan de slag in ons drukpark. 


Dibond of plexiglas?

Je wilt graag een huisnummerbord met naam bestellen voor jezelf of een geliefde, top! Nu sta je voor de mogelijkheid om voor dibond of plexiglas te kiezen, maar welke ga je nemen? Hieronder lees je meer over de verschillende materiaalsoorten. 

Kies je voor dibond? Dan wordt je ontwerp gedrukt op een oersterk aluminiumsoort. Op de plaat wordt ook een witte laag geplaatst, hierdoor zal het design mooier tot zijn recht komen. Daarnaast zorgt dit ook voor een langere levensduur van je huisnaambord met naam. Heb je een design met veel wit? Dan raden wij het zeker aan om dibond te kiezen. 

De tweede optie betreft de materiaalsoort plexiglas. Het design wordt hierbij bedrukt op een thermoplastische kunstplaat, ook wel acrylglas. Een groot voordeel van acrylglas is het diepte-effect. Zo krijgt je huisnaambord met naam een luxe effect. Daarnaast is het ook erg duurzaam en heeft het een lange levensduur.
 

Snelle levertijden

Het produceren van je huisnummerbord met naam doen wij in onze digitale drukpark in Groningen. Doordat wij zicht hebben op het hele proces kunnen wij drukfouten minimaliseren en jou voorzien van een glimlach bij het openen van de verpakdoos. Ben je benieuwd naar onze actuele levertijden? Neem dan een kijkje op de betreffende pagina. 
 

Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk