Actie ondernemen24 Scoor nu 25% korting op alle bedrijfsartikelen
Laat je favoriete foto afdrukken op dibond!
Je foto wordt haarscherp gedrukt op dibond met witte toplaag
Een foto op dibond past in elk interieur!

Foto op dibond

Een foto op dibond is een afdruk op een metalenplaat dat is voorzien van een witte toplaag en heeft een hoge afdrukkwaliteit; ideaal om foto's en logo's op te drukken. Een foto op dibond is prachtig om aan de muur te hangen als decoratie. 

  • Strak en modern
  • Uv- en waterbestendig
  • Perfect voor binnen en buiten
  • Witte toplaag
Vanaf € 19,99

Wil je eerst je prijs berekenen of gebruik maken van onze pdf-uploader? Klik dan hier.

Foto op dibond afdrukken

Wil je jouw mooiste foto’s in topkwaliteit aan de muur? Dan is een foto op dibond afdrukken zeker een aanrader. De foto wordt gedrukt op een aluminiumplaat met een witte toplaag en in tegenstelling tot het geborstelde aluminium, zijn de witte delen van je foto wel zichtbaar op een dibond plaat.

De strakke en moderne uitstraling in combinatie met de stoere en industriële afwerking geeft de foto op aluminium dibond een luxe en exclusieve look. Perfect voor het afdrukken voor je allermooiste foto’s!

Wat is dibond?

Een foto op dibond bestaat uit twee dunne lagen aluminium met in het midden een plaat van stevig kunststof van 3mm. Dibond is UV- en waterbestendig en makkelijk af te nemen met een doek. Het geborstelde effect van een Foto op Aluminium komt dus niet terug bij een foto op dibond. Jouw tuin of terras versieren met een foto op dibond? Door de weerbestendige dibond plaat is een dibond foto geschikt voor binnen én buiten. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de foto op dibond zal verkleuren of vervormen. Aluminium dibond platen zijn erg in trek bij professionals door het stevige materiaal, de heldere kleuren en scherpe details. Haal dus kunstgalerij kwaliteit in huis en laat jouw foto afdrukken op dibondmateriaal.

Foto afdrukken op wit aluminium

Het afdrukken van een foto op dibond is niet simpelweg een foto op metaal. Door een witte laag op een aluminiumplaat aan te brengen, kunnen we jouw foto op een gladde en neutrale ondergrond drukken. Op deze manier zijn de wittinten in de gebruikte afbeelding wel zichtbaar en is de foto op dibond zowel geschikt voor zwart-wit foto’s als foto’s met kleur.

Jouw foto op dibond maken

Met de gratis online software van Studentendrukwerk maak en bewerk je snel jouw foto op dibond.
De editor heeft meer opties dan alleen het toevoegen van je foto’s. Zo kun je tekst en clipart toevoegen en kan je spelen met verschillende filters. We weten dat het lastig is om een foto te kiezen en daarom kun je nu ook meerdere foto’s toevoegen aan je ontwerp. Op deze manier maak je heel eenvoudig je eigen fotocollage op aluminium dibond!

  1. Open de Online Editor en kies een formaat
  2. Druk rechts om jouw foto(s) in te laden
  3. Kies een indeling om jouw foto(s) in te slepen
  4. Bestel je foto op dibond!

Heb je nou al een drukklaar PDF-bestand gemaakt? Gebruik dan onze PDF Uploader!

Inspiratie voor je dibond foto

Een foto op dibond is de perfecte match voor een strak en modern interieur en daarnaast zijn fotoproducten perfect om je huis eigen te maken. We raden het aan om een foto met kleur te gebruiken voor een perfect resultaat. De kleuren zijn super helder en de details zijn haarscherp. Geef dus een persoonlijke draai aan je interieur met bijvoorbeeld foto’s van familie of vrienden. Wil je jouw tuin of balkon opfleuren? Dat kan met een foto op een dibondplaat. Het materiaal is zowel geschikt voor binnen als voor buiten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je wanddecoratie zal verkleuren of vervormen! Is je wanddecoratie niet voor binnen, maar voor buiten? Dan is het misschien leuk om een foto op dibond te ontwerpen in de stijl die je buiten wil creëren. Gebruik bijvoorbeeld natuur- of landschapsfoto’s van je laatste vakantie om je buitenomgeving een opkikker te geven. Onze dibondplaat voor buiten én binnen is makkelijk te monteren en te verstellen. 

Hoelang duurt het voordat ik mijn foto op dibond in huis heb?

We begrijpen als geen ander dat je je foto op dibond gelijk na het ontwerpen in huis wilt hebben. Gelukkig hanteren we bij Studentendrukwerk enorm snelle levertijden. Kijk bij de actuele levertijden om de bezorgdatum te achterhalen. In 98% van alle gevallen kunnen wij onze leverbelofte garanderen. Heb je een vraag over dit product? Onze klantenservice staat voor je klaar om je verder te helpen. 

Hier vind je alle mogelijke specificaties van foto op dibond. Om de kwaliteit te kunnen leveren die we beloven, is het belangrijk dat je je ontwerp correct aanlevert. Studentendrukwerk is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden.

Let op: Je kunt de bestanden aanleveren nadat de bestelling is voltooid.

Dibond

Dibond 20 x 30 cm Dibond 30 x 20 cm Dibond 30 x 40 cm Dibond 40 x 30 cm Dibond 40 x 40 cm Dibond 40 x 60 cm Dibond 60 x 40 cm Dibond 60 x 60 cm Dibond 90 x 30 cm Dibond 60 x 90 cm Dibond 90 x 60 cm
1

Stel je product samen en bereken de prijs Product samenstellen

Kies een product

Kies een formaat

Stel zelf een breedte en hoogte in

Breed ({{ chosenUnitSize.name }}) x Hoog ({{ chosenUnitSize.name }})
Eenheid
Kies een breedte tussen {{ config.specification.minWidthInMm / chosenUnitSize.multiplier }} en {{ config.specification.maxWidthInMm / chosenUnitSize.multiplier }} {{ chosenUnitSize.name }} en een hoogte tussen de {{ config.specification.minHeightInMm / chosenUnitSize.multiplier }} en {{ config.specification.maxHeightInMm / chosenUnitSize.multiplier }} {{ chosenUnitSize.name }}.

Kies het aantal pagina's (excl. omslag)

Dit product heeft een minimum van {{ config.specification.minPageCount }} en een maximum van {{ config.specification.maxPageCount }} pagina's met een meervoud van {{ config.specification.pageIncrement }}.

{{ optiongroup.title }}

{{ config.combinedColorOptions[0].name }}
{{ config.combinedColorOptions[0].name }}
{{ config.combinedColorOptions[1].name }}
{{ config.combinedColorOptions[1].name }}
{{ config.pageCount - config.pageCountColor }}

Rugdikte: {{ spine }} mm

Je hebt nog niet alles ingevuld

Let op: je kunt de PDF uploaden nadat je hebt betaald.

2

Kies een oplage en prijs

Oplage

Standaard productie - voor {{ standardDelivery.cutOffHour }} besteld, morgen in huis!

Standaard productie - tot {{ standardDelivery.businessDays }} werkdagen

Verwachte leverdatum {{ standardDelivery.date }}

Spoedproductie - voor {{ rushDelivery.cutOffHour }} besteld, dezelfde werkdag verstuurd!*

Spoedproductie - {{ rushDelivery.businessDays }} werkdagen

Verwachte leverdatum {{ rushDelivery.date }}
Kies
{{ customRushOrderPrice | currency:"€" }} (incl. BTW)

Het minimum aantal voor dit product is {{ config.specification.minAmount }}. Wil je toch lagere aantallen bestellen? We zien graag jouw aanvraag tegemoet via het contactformulier.

Voor een aantal boven {{ config.specification.maxAmount }} maken we graag een offerte op maat. De prijs is voordeliger bij hogere aantallen. We zien graag jouw aanvraag tegemoet via het contactformulier.

Als je wilt kun je een proefdruk bestellen. Een proefdruk dient als controlemiddel om vooraf eventuele fouten af te vangen. De levering hiervan duurt maximaal 5 werkdagen. Houd hiermee rekening bij de totale levertijd.

Oplage:

{{ item.amount }}

Standaard productie

{{ config.specification.deliveryDate }} bezorgd

Spoedproductie

{{ config.specification.rushOrderDeliveryDate }} bezorgd

Zelf een oplage kiezen

{{ config.specification.deliveryDate }} bezorgd {{ config.specification.rushOrderDeliveryDate }} bezorgd

Het minimum aantal voor dit product is {{ config.specification.minAmount }}. Wil je toch lagere aantallen bestellen? We zien graag jouw aanvraag tegemoet via het contactformulier.

Voor een aantal boven {{ config.specification.maxAmount }} maken we graag een offerte op maat. De prijs is voordeliger bij hogere aantallen. We zien graag jouw aanvraag tegemoet via het contactformulier.

Wij willen graag dat je een perfect boek ontvangt. Daarom maken we eerst een gratis proefdruk wanneer je een oplage van 10 of hoger bestelt. Dit proefboek ontvang je binnen enkele dagen na bestelling en na goedkeuring starten wij de productie. De leverdatum kan daarom afwijken met enkele dagen.

3

Controleer je product

{{ config.selectedSize.name }}
Product: {{ config.selectedProduct.name + " " + config.selectedSize.fullName }}
Productnaam:
Cover: {{ config.selectedProduct.name }}
Aantal pagina's: {{ config.pageCount }}
Druk binnenwerk: {{ config.combinedColorOptions[1].name }} ({{ config.pageCount - config.pageCountColor }} p.)
Breedte: {{ config.customWidthInMm }} mm
Hoogte: {{ config.customHeightInMm }} mm
{{ optionGroup.name }} {{ config.selectedOptions[$index].name }} ({{ config.pageCountColor }} p.)
{{ config.selectedSize.name }}

Let op: Je kunt de bestanden aanleveren nadat de bestelling is voltooid.

{{ config.selectedSize.name }}

Volg de aanwijzingingen in de werktekening of bekijk de volledige aanleverspecificatie om een drukklaar PDF aan te kunnen leveren. Je kunt ook gebruik maken van een InDesign-sjabloon.

Heb je nog vragen over het aanleveren van de bestanden? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Let op: Je kunt de bestanden aanleveren nadat de bestelling is voltooid.

Voor {{ rushDelivery.cutOffHour }} besteld en aangeleverd, morgen in huis! Verwachte leverdatum {{ rushDelivery.date }}

Spoedproductie - tot {{ rushDelivery.businessDays }} werkdag(en) Verwachte leverdatum {{ rushDelivery.date }}

Bij een oplage hoger dan 10 ontvang je eerst een gratis proefdruk. Nadat je het proefboek hebt goedgekeurd starten we de productie van de gehele oplage. De leverdatum voor de totale oplage kan daarom afwijken met enkele dagen.

Voor {{ standardDelivery.cutOffHour }} besteld en aangeleverd, morgen in huis! Verwachte leverdatum {{ standardDelivery.date }}

Standaardproductie - tot {{ standardDelivery.businessDays }} werkdag(en) Verwachte leverdatum {{ standardDelivery.date }}

Bij een oplage hoger dan 10 ontvang je eerst een gratis proefdruk. Nadat je het proefboek hebt goedgekeurd starten we de productie van de gehele oplage. De leverdatum voor de totale oplage kan daarom afwijken met enkele dagen.

Prijs per stuk: {{ (chosenPriceWithTax / chosenAmount) | currency:"€" }}
Aantal: {{ chosenAmount }}
Totaal: {{ chosenPriceWithTax | currency:"€" }} (prijs is incl. BTW)
Stel zelf jouw product en aantal samen
Studentendrukwerk webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Studentendrukwerk