Drukwerk Drukken

Beste Drukkerijen van Nederland

Drukwerk Kosten

Grootste klacht binnen bedrijven en organisaties: kunnen de drukwerk kosten niet lager?

Ook al doen we tegenwoordig steeds meer online, de drukwerk kosten zijn vaak nog steeds torenhoog.Er een goed zicht op de inkoop van drukwerk,

Dagelijks wordt op papier afgedrukt, zoals rapporten, brochures, posters, visitekaartjesi. De behoefte aan papier blijft. Uiteraard wordt hier geld voor opzij gezet en is drukwerk een onderdeel van de begroting. Toch wordt er binnen bedrijven gemopperd dat de kosten te hoog zijn, vooral omdat er óf te weinig of juist te veel wordt geproduceerd.

Tips om de kosten van je drukwerk wat meer te drukken

Prijs en kwaliteit gaan hand in hand

We willen allemaal bij voorkeur een lage prijs betalen voor ons drukwerk, waarmee we de prijs belangrijk maken. Dat is het ook, maar net zo belangrijk is de kwaliteit, service, levertijd en de duurzaamheid. Kijk dus naar het hele traject en baseer je keuze niet alleen op de prijs,

Wie is er verantwoordelijkheid voor het drukwerk – de kosten

Zorg ervoor dat het duidelijk is wie er verantwoordelijk is voor het drukwerk. Bij grotere organisaties is het belangrijk dat er een goede afstemming is.  Hoe meer je afneemt, des te meer de andere partij bereid is om aanvullende diensten te verlenen of om de prijs per eenheid te verlagen.

Duurzaam drukwerk

Kijk of je drukker milieuvriendelijk papier gebruikt of papier uit verantwoord beheerde bossen. Kies voor ongebleekt papier en ga na wat het gewicht is. Hoe lager het gramgewicht, hoe minder belastend voor het milieu én je portemonnee.

Uiteraad: let op de prijs, de kosten kunnen erg verschillen.

Vergelijk de betere drukerijen online

Wat kost drukwerk ?

Dus: bent  u op zoek naar drukwerk van hoge kwaliteit, bijvoorbeeld omdat u een folder uit wilt brengen? Houd er rekening mee dat de kosten van het drukken per aanbieder verschillen en dat u de meest scherpe prijs betaalt op het moment dat u zoveel mogelijk van het werk online doet. Lever uw documenten digitaal aan, zodat de drukker daar direct mee aan de slag kan gaan. Het is  verstandig om eerst om een proefafdruk te vragen, op het moment dat u gebruik wenst te maken van een drukker waar u nog geen ervaring mee heeft. Zorg er in ieder geval voor dat u ruim op tijd bent met het aanleveren van de bestanden, zodat u voldoende de tijd heeft om de eerste druk te beoordelen en vervolgens een ‘go’ af te geven voor de rest van de order.

Online drukkerijen – de beste prijs

De prijzen van drukwerk lopen nogal uit een per oplage en per drukkerij, om hier nou een overzicht in te creëren bekijken we wekelijks de beste prijzen/. Voor te besparen op uw drukwerk en promotie kosten kunt u diverse online drukkerijen vergelijken in prijs en leversnelheid.

Wat voor drukwerk vergelijken we?

Wij vergelijken, visitekaartjes, flyers, brochures, folders canvas en briefpapieretc.

Besparen op uw drukwerk kosten

Bij ons vind u alleen de goedkoopste en beste drukkers van Nederland!

Drukwerk morgen in huis?

Heeft u de flyers, posters, briefpapier, visitekaartjes of canvas zeer snel nodig?  Onze drukkerijenkunnen  uw drukwerk binnen 24 uur op locatie kunnen leveren.

Cart
Your cart is currently empty.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?